Sepet Jodohku? PDF è ¸ ePUB santosangeles.co

➳ [Reading] ➶ Sepet Jodohku? By Ery Aieril ➩ – Santosangeles.co “Ilmu apa yang awak guna sampai saya suka dekat awak? Saya tak boleh nak membenci awak Bayangan awak sentiasa menghantui diri saya setiap hari Saya akan jadi gila kalau saya tak nampak awak Saya rin➳ [Reading] ➶ Sepet Jodohku? By Ery Aieril ➩ – Santosangeles.co “Ilmu apa yang awak guna sampai saya suka dekat awak? Saya tak boleh nak membenci awak Bayangan awak sentiasa menghantui diri saya setiap hari Saya akan jadi gila kalau saya tak nampak awak Saya rin “Ilmu apa yang awak guna sampai saya suka dekat awak? Saya tak boleh nak membenci awak Bayangan awak sentiasa menghantui diri saya setiap hari Saya akan jadi gila kalau saya tak nampak awak Saya rindu sangat dengan awak”Bagi Edryka mamat.

Sepet itu tidak sesuai untuk dijadikan bakal suami untuk dirinya Katalah apa pun Edryka tetap menafikan yang dia sudah mula sukakan Rain yang romantik dan pandai menarik perhatiannya itu Rain nekad Walaupun Edryka cuba menjauhkan diri namun semakin giat dia cuba menawan hati si gadis jual mahal itu Baginya melepaskan Edryka suatu yang akan menjadi penyesalan kerana takkan wujud gadis lain sepertinyaTetapi sungguhkah Rain memaksudkan segala janji janji manisnya agar Edryka menyerah diri kepadanya? Ataupun hanya kerana rahsia yang.

sepet mobile jodohku? free Sepet Jodohku? PDFEPUBSepet itu tidak sesuai untuk dijadikan bakal suami untuk dirinya Katalah apa pun Edryka tetap menafikan yang dia sudah mula sukakan Rain yang romantik dan pandai menarik perhatiannya itu Rain nekad Walaupun Edryka cuba menjauhkan diri namun semakin giat dia cuba menawan hati si gadis jual mahal itu Baginya melepaskan Edryka suatu yang akan menjadi penyesalan kerana takkan wujud gadis lain sepertinyaTetapi sungguhkah Rain memaksudkan segala janji janji manisnya agar Edryka menyerah diri kepadanya? Ataupun hanya kerana rahsia yang.

3 thoughts on “Sepet Jodohku?

  1. Intan Musa Intan Musa says:

    Sepet Jodohku? PDF è ¸ ePUB santosangeles.co sepet mobile, jodohku? free, Sepet Jodohku? PDFEPUBSemoga penulis akan terus berjuang dan berikan yang terbaikCerita ini simple aje Ia mengenai perjalanan kisah cinta Rain Danial dan Edryka Natasha sehingga mereka bernikah Rain adalah seorang artis terkenal di Korea tetapi dia mengambil keputusan untuk mengikut familinya pulang ke Malaysia untuk melarikan diri dari Katrina yang sangat obsess dengan dirinya Edryka pula anak teman baik papa Rain Dia adalah seorang anak yang manja dengan famili tetapi beku dengan semua teman lelaki di kuliahnya Ini adalah kerana pengalaman lalu yang mengecewakan dirinya Rain jatuh cinta pandang pertama dengan Edryka lalu berusaha untuk meraih cinta Edryka Bila mereka bertunang ia adalah detik bermula semua dugaan terhadap cinta mereka Katrina dan Selly tidak berhenti untuk cuba menggoda Rain dan cuba untuk memisahkan mereka Rain dan Edryka akhirnya dapat juga diijabkabulkan dan Selly dan Katrina dapat balasan yang setimpal akan perbuatan merekaSaya kurang selesa dengan kelakuan lepas laku d


  2. Inn Auni Inn Auni says:

    Sepet Jodohku? PDF è ¸ ePUB santosangeles.co sepet mobile, jodohku? free, Sepet Jodohku? PDFEPUBAwal pagi akak bangun baca novel ni dek non Hahaha Patutnya solat tahajjud ke kan 'Cover novel ni serius tak menarik pun Nasib baik tajuknya buat hati nak bacaRain jejaka kacukan Korea Malaysia Melayu jatuh cinta pandang pertama dengan Edryka di perpustakaan Edryka yang pernah gagal dalam percintaan buat endah tak endah saja dengan jejaka mata sepet tuJadi novel ni banyak ke arah Rain nak memikat Edryka Dah masing masing terpikat muncul pula pengejar cinta si Rain cuba memutuskan ikatan yang terbinaRasa macam tonton


  3. Mely Noviyanti Mely Noviyanti says:

    Sepet Jodohku? PDF è ¸ ePUB santosangeles.co sepet mobile, jodohku? free, Sepet Jodohku? PDFEPUBSepet jodohku


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *